snelste drone-piloot
De snelste drone piloten van de drone cup finals.

Beste dronepiloot: Lars van het Cambium College uit Zaltbommel 

De Drone Cup Finals bestaat uit drie onderdelen. Dit jaar is het onderdeel ‘snelste drone-piloot’ gewonnen door Lars. Samen met 9 andere scholen ging hij de strijd aan om die felbegeerde wisselbeker. Lars kwam als eerste over de finish in de finale-race!  

Razend snel ging Lars door het parcour met de door de leerling gebouwde obstakels heen. Alsof hij het al jaren doet. Ook het, door het Cambium gebouwde obstakel, was onderdeel van het parcour.  Nadat Lars de poule won stoomde hij door naar de halve finale. Hierin nam hij het op tegen Kian van het Lorentz Casimir Lyceum. Na een spannende strijd won Lars de wedstrijd en ging door naar de finale.

In de finale race nam hij het op tegen Sem van het Gres college. Een spannende race volgde, met Lars al grote winnaar!

Doe ook mee!

Vraag vrijblijvend een gesprek of informatiepakket aan!

Hoe word je de snelste drone-piloot?

Alle middelbare scholieren hebben les gekregen in de Drone Cup Finals. Deze lessen geeft de docent vanuit de FutureMindz academy. Ze bestaan uit verschillende levels.

Elke level heeft zijn eigen doel. Het eerste level is vooral een onderdompeling in de wereld van drones. Vervolgens leren ze in het volgende levels alles over obstakels.

Het derde level is leren vliegen. Hierin oefenen ze om door verschillende obstakels heen te vliegen. Natuurlijk zitten hier ook allerlei veiligheidselementen in . Level 4 is het laatste level. Dit is de schoolfinale. Hier wordt de snelste drone-piloot van de school in bepaald. 

De snelste piloot mag samen met een reserve piloot deelnemen aan de landelijke fianledag!